сабота, 16 ноември 2019

Вести

Ѓорѓиевски: Со обновата ќе ја започнеме борбата за достоинство на секое семејство во Македонија како основна клетка на општеството!

Денеска заедно со Петар Ристески го посетивме семејството Алексоски од Прилеп. Семејство на малиот Матеј, дете...
Вести

Трипуновски: По победата, ќе го вратиме достоинството на македонскиот земјоделец со низа нови реформи и решенија за проблемите

Денеска бев во Јосифово и Пирава каде што имав средби со многу земјоделци. Сите земјоделци од овој крај се соочуваат...