петок, 15 ноември 2019

Вести

Силјановска Давкова: Оваа власт требаше веднаш да постапи по забелешките на Венецијанската комисија  за Законот за употреба на јазиците

Професорката Гордана Силјановска Давкова на телевизиско интервју вечерва на Канал 5 телевизија истакна дека...