вторник, 12 ноември 2019

Вести

Јошев: Владата нема слух за нас земјоделците, баравме да се направи санација на системите за наводнување, но не добивме никаков одговор

Во гостување во емисијата Отворено на ТВ24, членот на Регионалното здружение на тиквешки лозаро-овоштари Дано...