недела, 10 ноември 2019

Скопје

ВМРО-ДПМНЕ преку Советничката група ќе покрене иницијатива и ќе се обиде институционално да се решат проблемите на жителите на Пинтија

Со дел од Советниците остваривме средба со граѓаните на Пинтија. Загриженоста на граѓаните од испуштањето на...