петок, 8 ноември 2019

Економија

Комисија за финансии на ВМРО-ДПМНЕ: Ефектот од најавеното субвенционирање на придонесите врз просечната нето плата- ќе биде минимален

Ефектот од најавеното субвенционирање на придонесите врз просечната нето плата – ќе биде минимален, велат од...
Вести

„Зошто се отфрлаат 25% покачување на платите на наставниците и се прифаќа само 10% зголемување треба да одговори власта во заминување“

Очигледно денеска гледаме една режирана претстава и политичко замешалство на власта во заминување. Денеска средбата...