петок, 8 ноември 2019

Општини

Панова: Заклучени врати на градинките за родителите кои доцнат и оние кои доаѓаат порано од 16 часот да си ги земат децата

Како Советник во Советот на Општина Струмица и како родител се обраќам во име на незадоволството на повеќе родители...