вторник, 29 октомври 2019

Вести

Од утре заладување и дожд- за време на викендот потполно разочарување, еве какво време ни носи почетокот на месец ноември

По топлото време во изминатиот период од утре облачноста ќе се зголемува. Промена на временската состојба со значително...