недела, 27 октомври 2019

Вести

Ѓорчев од Демир Капија: Идната програма на ВМРО-ДПМНЕ ќе се креира според потребите на граѓаните- доаѓа новата влада на Македонија

Пратеникот Влатко Ѓорчев денес во рамки на кампањата „Разговори за Обнова на Македонија – Проблеми, решенија...