четврток, 24 октомври 2019

Вести

Николоски: Победата мора да биде силна и голема за никој да нема дилема во формирањето на новата Влада предводена од ВМРО-ДПМНЕ

Ја имав честа да ја отворам традиционалната ораторска вечер „Петар Поп Арсов“ во Велес во организација на УМС....