вторник, 22 октомври 2019

Вести

„По блокадата од Франција добивме признание од премиерот дека тежината на Преспанскиот договор не е таква каква што сака да ја претстави“

Во емисијата „Топ Тема“ вечерва гостуваше пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ, Илија Димовски кој посочи дека премиерот...