недела, 20 октомври 2019

Познати

Карлеуша ги „смести“ градите во сребрен градник! Тешко дека некоја нејзина колешка би имала храброст за ваков стајлинг! (ФОТО)

Излишно е да се зборува колку Јелена Карлеуша вложува во својот стајлинг. Малкумина има од српската и македонската...