петок, 18 октомври 2019

Вести

Николоски: Во Нон пејперот на европските држави членки ни беа кажани условите за реализација за добивање датум, но владата не ги испорача реформите

Во Мај месец минатата година сеуште не беше ни името решено, ние го имавме нон пејперот на европските држави членки...