среда, 9 октомври 2019

Економија

Комисија за економија на ВМРО-ДПМНЕ: Владата на СДСМ не знае, ни каде оди, ни каде тера со даночната политика!

Владата на СДСМ не знае, ни каде оди, ни каде тера со даночната политика, велат од Комисија за економија на ВМРО-ДПМНЕ. -Владата...
Вести

Камчев: Дојдовте на дереџе да промовирате и браните некои нови шминкерски мерки кои мислите дека лесно ќе поминат кај народот

Пратеникот од редовите на ВМРО-ДПМНЕ Ѓоко Камчев на денешната седница на Собранието на Република Македонија потенцираше...