понеделник, 7 октомври 2019

Скопје

Шилегов збунет: Наместо електронска говори за електрична аукција за Градската куќа- знае па не знае од што е загадено Скопје

Администрација на Град Скопје нема да остане во бараките, изјави градоначалникот Петре Шилегов во гостувањето...
Вести

Димовски: Во ситуација на намалени приходи и намалени реални капитални расходи, се прават егзибиции во буџетот за купување на гласови

Пратеникот Илија Димовски на денешната седница посочи дека во ситуација на намалени приходи и намалени реални...