сабота, 5 октомври 2019

Вести

Мицкоски: Ќе победиме со демократски алатки и потоа на исти начин пред правосудството сите тие што ги прекршиле законите и уставот ќе сносат одговорност

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски даде интервју за радио емисијата Македонски корени од Сиднеј. На...