петок, 4 октомври 2019

Вести

„Стратешкиот тим ќе помогне да се изнајдат решенија со кои Македонија предводена ВМРО-ДПМНЕ ќе застане на здрави нозе“

Портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ, Димче Арсовски во вестите на МТВ 1 изјави дека тимот од стратешки соработници на ВМРО-ДПМНЕ...