октомври 2019

Вести

„ДНО“: Директорот на македонската опера и балет ќе ги казнува вработените доколку хранат мачки, а хонорарците ќе ги брка! (ФОТО)

Оперскиот пејач Игор Дурловски на својот Фејсбук профил сподели соопштение кое било поставено пред службениот...