понеделник, 30 септември 2019

Вести

Јаулески: Денес нашата генерација се соочува со насила одземено име и идентитет, непочитувајќи ја одлуката на македонците искажана на референдум

Денеска во Кавадарци се одржа трибина во организација на УМС Кавадарци на која свое обраќање имаше претседателот...
Вести

Давидовиќ: Рекет, Шпион, Ликвидација, Ореше, Јустиција, Биг фиш и многу други вакви предмети се доказ за правниот систем кој не функционира

Адвокатот Звонко Давидовиќ како гостин во вестите на телевизија Алфа истакна дека освен случајот „Рекет“ со...
Вести

Арсовски до Костадинов: Ајде одговори зошто не беше во јавното обвинителство да дадеш исказ за твоите реалции со Бојан Јовановски и случајот Рекет?

Димче Арсовски, портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ во денешното гостување во емисијата Само Вистина побара од Костадин...