четврток, 26 септември 2019

Регион

Од Истра снимена необична глетка: На оддалеченост од 158 километри се гледа облакодер од другата страна на Јадранот (ВИДЕО)

Природата е полна со изненадување, а оваа снимка од Истра го покажува тоа. Тој очигледно снимил облакодер од Истра...