понеделник, 23 септември 2019

Економија

Бежовска: Странските директни инвестиции за првото полугодие од оваа година се значително помалку споредено со истиот период лани

Во емисијата „Тренд Анализа“ на ТВ 24 гостуваше гувернерката на Народна Банка на Република Македонија Анита Ангеловска...
Вести

Стојаноска: Новата министерка за финансии не е заинтересирана да го брани ребалансот на буџетот, бидејќи таа не е креатор на истиот

Пратеничката од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Дафина Стојаноска на денешна седница на Комисијата за финансирање и буџет...