петок, 20 септември 2019

Вести

Цуклев: СДСМ не се способни да реализираат ни 200 милиони капитални инвестиции, а ветуваат 5 милијарди во инфраструктурата

Како да им се верува на власта и Заев дека вложат 5 милијарди во инфраструктурата кога не се способни да реализираат...