четврток, 19 септември 2019

Познати

Не дај Боже на никого да не му се случи тоа што ми се случи мене- вдовицата на Шабан ја отвори душата, а од овие зборови ќе ви се заледи крвта

После пола година од смртта на пејачот Шабан Шаулиќ за српските медиуми душата ја отвори неговата вдовица Гордана...
Вести

Трипуновски: Трет ден како ја повикуваме власта и ЈО за криминал тежок од 300.000 евра, а реакција досега нема- кој и зошто го штити Кире Неделковски

Трет ден како ја повикуваме власта и ЈО за криминал тежок од 300.000 евра, а реакција досега нема. Кој и зошто го штити...