вторник, 17 септември 2019

Вести

Тошковски: Кој гарантира дека Катица Јанева го напишала писмото кога нејзината адвокатка вели дека се наоѓа во тешка физичка и психичка состојба?

Кој го верификуваше писмото и кој гарантира дека Катица Јанева писмено и лично го напишала писмото кога самата...
Вести

Менкиновски за Шпански скали: Власта го злоупотребува Јавното обвинителство како во 47 година за спроведување политички прогон

Опозицијата ја обвинува власта дека го злоупотребува и користи Јавното обвинителство за спроведување на политички...
Познати

Пееше на Евровизија за Југославија и беше мега ѕвезда- денес спасот откако и почина мажот од рак го најде во оваа професија (ВИДЕО)

Хрватската пејачка која ја претставуваше Југославија на Евровизија во далечната 1990-та година Татјана Камерон...