петок, 13 септември 2019

Вести

Мицкоски: Наместо принципот на коалиција за власт победник со победник јас би го преферирал принципот програма со програма

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски во неговото гостување во емисијата 360 степени на Алсат Телевизија...
Вести

„На СДСМ им одговара да нема договор за ОЈО, за случаите на СЈО да ги спроведуваат со рекет, а Заев да се спаси од одговорност иако е згазен од времето“

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски во неговото гостување во 360 степени на Алсат Телевизија изјави...
Вести

Мицкоски до Попетревски: Ќе се согласам со вас дека, во Рекет само една изјава не ги прави сите криминалци, исто како што со еден исказ не требаше за 27 април да ги судат по 17 години

Се согласувам јас со вас и немам дилема. Ќе се согласам значи со вас дека, во Рекет само една изјава не ги прави...