сабота, 7 септември 2019

Општини

Мицевски и Димков положија цвеќе на Споменикот на децата бегалци во дворот на црква „Свети Константин и Елена“ во Штип

По повод Денот на независноста на Република Македонија и 70 години од крајот на граѓанската војна во Егејска Македонија...
Вести

Митровски: Одлуката на Катица Јанева е незаконита- постои одредена координација меѓу неа и извршната власт, а делумно и републичкото обвинителство

Не постои законски основ да редовните јавни обвинителства ги превземат предметите кои се започнати од СЈО, а тоа...