петок, 6 септември 2019

Вести

ФОТО: Додека граѓаните се оставени сами на себе да се борат со огнената стихија на Скопска Црна Гора, Заев и Георгиевски промовираат гол популизам

Додека граѓаните на Виниче, Страчинци и останатите населени места се оставени сами на себе да се борат со огнената...