четврток, 5 септември 2019

Вести

„Сомнежите да се испитаат и да се види дали тоа што Сојузот на Боки 13 е преполн со луѓе од раководството на СДСМ е поради фактот што куферите можеби завршувале на Бихаќка“

Овие денови гледаме активно сценарио и вложување на огромна енергија на забоштување и прикривање на доказите...
Вести

Мицкоски од свечениот настан по повод 8 Септември, Денот на независноста на Македонија: Граѓаните се чуствуваат како кираџии во сопствената држава

Овој свечен настан се случува во предвечерието на деновите кога се слави 8 септември, Денот на независноста на...