вторник, 3 септември 2019

Вести

„Заев и Ангеловска не водат фабрика за ајвар или агенција за интернет трговија, туку држава- било каков ребаланс на буџет нема да ја спаси власта“

Развој на економијата и на државата нема, ниту може да има со ваква неспособна влада. Зоран Заев и Нина Ангеловска...