понеделник, 2 септември 2019

Вести

Мајката монструм осудена за убиство се смеела на суд: Ги оставила децата 11 дена сами без храна и вода, таа била со љубовникот (ВИДЕО)

Мајка која своите две мали деца полни 11 дена ги оставила без храна и вода, за да поминува повеќе време со својот...
Вести

Јаулески: 4000 студенти чекаат смештај и за полагање во испитната сесија патуваат секојдневно од своите родни места, одговорност мора да има веднаш

На младите не им е гајле кој доцни. 4000 студенти чекаат смештај и за полагање во испитната сесија патуваат секојдневно...
Скопје

Шилегов во 2018 изјави: Скопје е на добар пат да стане европска зелена престолнина- Девет месеци подоцна: Парковите во општините се целосно исушени (ФОТО)

Петре Шилегов на 23 Ноември 2018 изјави: Скопје е на добар пат да стане европска зелена престолнина. 9 месецни подоцна:...