недела, 1 септември 2019

Вести

Менкиноски до Дескоска: Непријатно е чувството да бидете министер за правда во влада со криминален премиер, тогаш станувате пиун на криминалот

Адвокатот Тони Менкиноски преку својот Фејсбук профил и се обрати на Министерката за правда Рената Дескоска. Во...