сабота, 31 август 2019

Општини

СКАНДАЛ: Градоначалникот на Делчево истури четири камиони градежен шут пред приватна компанија за да се одмаздел! (ВИДЕО)

Вистински скандал предизвикал утринава градоначалникот на Делчево, Горан Трајковски, откако наредил четири камиони...