четврток, 29 август 2019

Вести

„Судиите мора да се оттргнат од канџите на Заев и да застанат на патот на теророт кој се врши врз функционери од ВМРО-ДПМНЕ“

Судиите мора да се оттргнат од канџите на Зоран Заев и да застанат на патот на теророт кој што се врши врз функционери...