четврток, 29 август 2019

Љубов и секс

10 заповеди на секоја среќна врска: Признајте ја вината, замолчете на време, бакнувајте се што почесто и не заборавајте на ова!

Со малку труд, сè е можно… Толеранцијата, искреноста и попустливоста се важни особини кои гарантираат успешна...