понеделник, 26 август 2019

Живот и стил

10 правила на животот: Во животот плаќаме за сѐ, но најскапо плаќаме за работите кои сме сакале, а не сме ги направиле

Ова се 10 правила во кои се крие најголемата мудрост на животот. За жал, многу луѓе ги учат сите овие работи предоцна. Почетокот...