сабота, 24 август 2019

Вести

Зоран Заев се појави во кошула од 200 евра, колку што е платата во Македонија на оние што цел месец шијат кошули за тие пари! (ФОТО)

Премиерот Зоран Заев,заедно со министерот Горан Сугарески и останатата свита беше на увид на магистралниот гасовод...