четврток, 22 август 2019

Скопје

Советничката Андоновска на средба со претставници на ОБСЕ: Приоритетите на граѓаните на Ѓорче Петров, се приоритети и на ВМРО-ДПМНЕ

Приоритетите на граѓаните на Ѓорче Петров, се приоритети и на ВМРО-ДПМНЕ, истакнува советничката Марија Андоновска. -Како...