вторник, 20 август 2019

Познати

Кога Фиби од „Пријатели“ го покажува синот, сите реагираат бурно: Ова момче личи на нејзиниот колега од серијата, нешто е чудно!

Лиса останала бремена за време на снимањето на серијата „Пријатели”, што сега дополнително ги интригира фановите...