среда, 14 август 2019

Вести

Еве како ќе изгледа новото уверение за државјанство- Додека сите се фокусирани на аферата “Рекет”, Заев го урива македонскиот идентитет

Додека сите се фокусирани на аферата “Рекет”, премиерот Зоран Заев го урива македонскиот идентитет. Имено, Курир...