недела, 11 август 2019

Познати

Пејачката заврши во болница- откако дознаа поради што е хоспитализирана Катарина Грујиќ фановите се молат за нејзиното здравје

Пејачката Катарина Грујиќ неодамна се пожали на за својата здравствена состојба и призна дека лошо се чувствува,...
Вести

Од високите температури во Македонија страдаат и земјоделските насади: Пченката на самото растение се претвора во пуканки (ФОТО)

Од високите температури кои што ја зафатија Република Македонија страдаат и земиоделските насади. Имено, земјоделските...