четврток, 8 август 2019

Скопје

Стефковски: На самоволието и безвластието во Гази Баба им нема крај- во општината владее анархија, а надлежните на чело со Георгиевски не превземаат ништо

На самоволието и безвластието во Општина Гази Баба им нема крај. Во општината владее анархија, а надлежните локални...
Општини

Степановски: Неспособноста за практикување на власта на локално ниво во Битола се повеќе излегува на дело- оставка од директорот на ЈП Комуналец

Неспособноста за практикување на власта на локално ниво во Општина Битола се повеќе излегува на дело. Типичен...
Економија

„Македонската економија со оваа неспособна Влада е на сосема погрешен пат- до каде е спремен да оди Заев во своите манипулации?“

Македонската економија со Заев и оваа неспособна Влада е на сосема погрешен пат!, велат од Комисијата за економија...