среда, 7 август 2019

Вести

Скопјанка заработи прекршочна пријава бидејќи преиначила графит со говор на омраза во „Смрт за омразата, љубов за сите“ (ФОТО)

Скопјанката Гордана Пирковска Змијанац со изненадување го добила известувањето од МВР дека против неа е поведена...
Вести

„Лидер“: Оливер Спасовски „отвори“ бензинска во Куманово- Газдите немаат никаков приход, ама инвестирале милиони во бензинска!

Продолжува рапидната бизнис експанзија на семејството Петрушевски од Куманово, кое е во пријателска и институционална...