недела, 4 август 2019

Вести

Мицкоски: Доаѓа обнова и доаѓа победа на следните парламентарни избори и формирање на нова влада која што ќе ја предводи ВМРО-ДПМНЕ

Изминатиот период македонската јавност беше сведок на низа коруптивни и криминални скандали во кои што главна...
Вести

Мицкоски: Анти-економската политика на Владата на Заев ја турка Македонија назад, на следните парламентарни избори победува ВМРО-ДПМНЕ

Оваа анти-бизнис и анти-економска политика на Владата предводена од Зоран Заев ја турка Македонија назад. Ние...