недела, 4 август 2019

Вести

Грчка телевизија за прославата на Илинден во Овчарани: „Крајните Грци“ се самонарекуваат Македонци и бараат малцински права

Грчките медиуми известуваа за големата прослава на Илинден што се одржа во Овчарани, Леринско. – Тие се самонарекуваат...