вторник, 30 јули 2019

Вести

Една од најголемите европски држави се претвора во пустина: Нивото на водата никогаш пониско, исчезнуваат реките и езерата (ВИДЕО)

Стариот рибар Тадеуш Норберчиак (85) гледал како реката Висла се повлекла и го покажала исушеното корито, што не...