среда, 24 јули 2019

Вести

Мицкоски: Вистинската намера со отпочнатите процеси на СЈО надвор од законите е притисок и рекетирање на бизнисмени и политичари

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски за интервју во централниот дневник на Сител телевизија посочи дека вистинската...
Вести

Мицкоски: Осомничените во Рекет се извршители, институциите треба да се занимаваат со Кики, Фрики и координаторот на сето ова Зоки Поки

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ за ТВ Сител истакна дека за него нема дилема дека во овој случај виновници се двајцата...
Вести

Мицкоски: Се залагаме јавниот обвинител да може да отпочне истрага за било кој случај за кој постои сомнеж а се однесува на рокот надвор од мандатот на СЈО

„Сите предмети кои што се изготвени и отпочнати после 30 јуни се правна фикција и тие во правниот систем согласно...
Вести

Мицкоски: Со предлог законот на Заев за обвинителство и се осигурува место на компромитираната Катица и останатите обвинители во новиот сектор на обвинителството

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски во неговото гостување во вестите на Сител телевизија изјави дека...