сабота, 20 јули 2019

Вести

Арсовски: Случајот РЕКЕТ е една од најголемите афери на Владата на СДСМ каде што е вмешано директно СДСМ иако од петни жили се обидуваат да го негираат истото

Случајот РЕКЕТ кој е една од најголемите афери и случаеви на Владата на СДСМ каде што се вмешани директно СДСМ...