четврток, 18 јули 2019

Вести

Трипуновски: Почитувани љубители на фотељи од телешка кожа, можам да константирам дека не сте способни ни да ги продолжите нашите проекти

Членот на ИК на ВМРО-ДПМНЕ Цветан Трипуновски со реакција на својот Фејсбук профил откако не доби одговор од владејачката...
Вести

Манојловски: Дали сега со овој закон имаме прилагодување за да може на мала врата да се впротне заштита на лица коишто не се државјани на наша држава?

Горан Манојловски, пратеник од ВМРО-ДПМНЕ на денешната собраниска комисија за здравство рече дека законското...
Вести

Честојнова до заменик министерот за земјоделие: Дали сте запознаени дека од денес вработените во АД Водостопанство Тиквеш стапија во генерален штрајк

Пратеничката Павлинче Честојнова од редовите на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „За подобра Македонија“ при заседавање...