сабота, 13 јули 2019

Вести

Ќе одговара ли Заев затоа што со исечената бомба за Нешковски изманипулира илјадници граѓани и предизвика нереди со повредени лица?

Откако Шеќерим Ахмети попознат како Ел Чека објави аудио разговор помеѓу Никола Груевски и Гордана Јанкуловска...