среда, 10 јули 2019

Вести

„Наместо да ги враќа парите кај граѓаните и фирмите, оваа влада на Заев ги зголемува даноците, ги задолжува граѓаните и ги троши непродуктивно буџетските пари“

Наместо да ги враќа парите кај граѓаните и фирмите, оваа влада предводена од Заев ги зголемува даноците, ги задолжува...