вторник, 9 јули 2019

Вести

Интервју на „Клан“ со руските шегаџии: Можевме уште да играме мajтап со Заев, но ни здocaди, правеше и работи кои не ги баравме од него (ВИДЕО)

Новинарот Фуркан Салиу на телевизија „Клан Македонија“ направи ексклузивно видео со еден од дуото руски комичари...